Ajankohtaista

K-Citymarket Palokka otti tuotteemme käyttöönsä myös hedelmä- ja vihannesosastolle

Suosittuna ostospaikkana pidetty Palokan K-Citymarket on ottanut käyttöönsä Winwipesin desinfiointipyyheannostelijat.

Tämä on mahtava juttu, sillä nyt yhä useammat ihmiset palokassa ja Jyväskylän seudulla pääsevät kokeilemaan käytännössä Winwipes -tuotteiden toimivuutta. K-Citymarket Palokka julkaisi asian tiimoilta myös Facebook -päivityksen. Tämä on yksi näyttävä tapa kertoa ihmisille, että heidän kauppansa haluaa erityistä huolta asiakkaidensa hygieniasta ja turvallisuudentunteesta.

Desinfiointipyyhkeen voi ottaa kätevästi mukaan koko kauppareissun ajaksi

Voit tutustua desinfiointiautomaatteihin Palokan K-Citymarketin sisääntuloissa sekä hedelmä- ja vihannesosastolla. Halutessaan desinfiointipyyhkeen voi ottaa mukaan koko kauppareissun ajaksi, jolloin sitä voi käyttää tarvittaessa vaikka useaan kertaa. Tällöin sen vaikutus on myös tavallista käsihuuhdetta pidempi, joka tavallisesti haihtuu pois muutamissa sekunneissa.

Ota rohkeasti yhteyttä, jos haluat tietää enemmän Winwipes-tuotteiden ominaisuuksista, kustannuksista tai saatavuudesta. Voit olla meihin yhteydessä joko soittamalla, sähköpostin välityksellä tai yhteydenottolomakkeen avulla. Tarkemmat yhteystiedot löydät Ota yhteyttä -sivulta.

Tilaa myös uutiskirjeemme.

Uutiskirjeen vastaanottajana saat kiinnostavaa tietoa Winwipes Oy:n toiminnasta, tarjouksista sekä ennakkotietoa uusista tuotteistamme. Tilaa uutiskirje nyt!