Tuotteet ja palvelut

Winwipes tarjoaa kattavan tuotevalikoiman desinfiointiin ja hygieniaan liittyviä tuotteita. Toimintamme keskiössä on kotimaiset desinfiointipyyhkeet sekä niihin sopivat annostelijat.

Tuotevalikoimaamme kuuluu desinfiointipyyhkeiden ja annostelijoiden lisäksi myös perinteisempiä hygieniaan sekä virusten karkoittamiseen tarkoitettuja tuotteita. Siten pystymme tyydyttämään asiakkaidemme tarpeet mahdollisimman monipuolisesti ja tehokkaasti.

Winwipes desinfiointipyyhkeet

Winwipes desinfiointipyyhkeet eliminoivat tehokkaasti virukset ja bakteerit. Desinfiointipyyhkeemme soveltuvat niin pinnoille kuin käsille. Alkoholiton pyyhkeemme antaa myös pidemmän suojan viruksia vastaan kuin alkoholipohjaiset tuotteet. Näin tartuntaketju saadaan katkaistua tehokkaammin. Desinfiointipyyhkeen perustana toimii laadukas kuitupohjainen materiaali, joka on pehmeä ja miellyttävä käyttää.

Winwipes desinfiointipyyhkeen edut:

Desinfiointipyyhkeidemme soveltuvat esimerkiksi käsien, ostoskärryjen ja ostoskorien kahvojen, kosketusnäyttöjen, pelikoneiden, itsepalvelukassojen ja muiden pintojen tehokkaaseen ja turvalliseen puhdistukseen. Pyyhkeemme leikataan ja kostutetaan alkoholittomalla desinfiointiaineella kotimaassa.

Winwipes desinfiointipyyheannostelijat

Winwipes desinfiointipyyheannostelijat ovat helppokäyttöisiä sekä nopeita ottaa käyttöön. Myös niiden ylläpito ja huolto käy vaivattomasti. Tällä hetkellä yrityksemme tarjoaa lattiamallisia ja seinämallisia desinfiointipyyhkeiden annostelijatelineitä. Lattiamallia on saatavana korkeana, neliömäisenä tai pyöreänä, ja seinämallia mustana tai valkoisena. Annostelijoihin sopivat valmistamamme pyyherullat. Desinfiointipyyhkeet tulevat annostelijoista yksi kerrallaan käytettäväksi.

Winwipes desinfiointipyyheannostelijat soveltuvat niin yksityisiin kuin julkisiin tiloihin. Käyttökohteita ovat esimerkiksi kaupat ja ostoskeskukset, kuntosalit, hotellit, ravintolat, lentokentät sekä muut vastaavat tilat, joissa liikkuu paljon ihmisiä. Loppukäyttäjät eli tavalliset ihmiset omaksuvat myös niiden käytön ilman opastusta.

Winwipes lattiamallit

Winwipes lattiamallit ovat yrityksemme ylpeys. Liikuteltava lattiamallimme on vaivaton ja nopea tapa lisätä yrityksesi turvallisuutta, tarjoamalla asiakkaillesi ja henkilöstöllesi tehokkaan tavan pitää huolta käsien sekä pintojen hygieniasta. Lattiamalleja on tällä hetkellä saatavilla kahta eri tyyppiä:

LATTIAMALLI Win1

Win1 on lippulaivatuotteemme. Jämäkän rakenteensa puolesta se sopii hyvin esimerkiksi kauppoihin, ostoskeskuksiin tai tapahtumiin.

Perusmuodossa tuote on pulverimaalattu tummanharmaaksi, mutta tuotetta on saatavilla myös eri väreissä. Tuotteeseen voidaan liittää myös esimerkiksi yrityksen logo tai mainostarroja.

Annostelija antaa kerrallaan yhden desinfiointipyyhkeen, joka on kooltaan 20×18 cm. Annostelijaan mahtuu 600-2500 pyyhettä riippuen pyyhkeen materiaalista. Tuote sisältää roskakorin.

Annostelijan mitat: korkeus 95 cm ja halkaisija 28 cm.  Materiaali: sinkitty pelti.

Kysy lisää

LATTIAMALLI Win2

Win2 on tyylikäs ja sisustuksellinen ratkaisu esimerkiksi hotellien auloihin, ravintoloihin tai vaikkapa kuntokeskusten julkisiin tiloihin.

Ihmiset oppivat käyttämään annostelijaa helposti ja käytetyt desinfiointipyyhkeet kulkeutuvat kätevästi mukana olevaan roskakoriin.

Annostelija antaa kerrallaan yhden desinfiointipyyhkeen, joka on kooltaan 20×18 cm. Annostelijaan mahtuu 600-2500 pyyhettä riippuen pyyhkeen materiaalista. Tuote sisältää roskakorin.

Annostelijan mitat: korkeus 91 cm, halkaisija 25 cm. Materiaali: harjattu rosteri.

Kysy lisää

Winwipes Seinämallit

Winwipes seinämalli on loistava valinta esimerkiksi työpaikkojen taukotilojen käsihygieniasta huolehtimiseksi. Kaunis ja huomaamaton seinämalli pitää tehokkaasti huolta tilassa vierailevien ihmisten turvallisuudesta. Seinämalli on helppo ja nopea asentaa esimerkiksi ruokailutilan tai WC-tilojen yhteyteen.

Seinätelineet

SEINÄMALLI Win3

Win3 on elegantti desinfiointipyyheannostelija, joka sopii hyvin esimerkiksi työpaikkojen taukotiloihin, toimistoihin, yleisiin WC-tiloihin tai vaikkapa pieniin ravintoloihin.

Win3 on helppo asentaa mukana tulevien kiinnitystarvikkeiden avulla. Annostelija antaa yhden pyyhkeen kerrallaan, joka kooltaan 20 x 18 cm. Annostelijaan mahtuu 600-2500 pyyhettä riippuen pyyhkeen materiaalista.

Kysy lisää

SEINÄMALLI Win4

Win4 on mustan Win3:n tapaan tyylikäs pieni desinfiointipyyheannostelija. Väriltään se on raikkaan valkoinen. Loistava valinta esimerkiksi taukotiloihin, toimistoihin tai WC-tiloihin.

Win4 on helppo asentaa mukana tulevien kiinnitystarvikkeiden avulla. Annostelija antaa kerrallaan yhden pyyhkeen, joka kooltaan 20 x 18 cm. Annostelijaan mahtuu 600-2500 pyyhettä riippuen pyyhkeen materiaalista.

Kysy lisää

Käsidesit ja käsidesiannostelijat

Koska monet asiakkaistamme kokevat tarvetta myös nestemmäisille käsideseille ja annnostelijoille, niin tuotevalikoimassamme on myös niitä. Näppärät ja helppokäyttöiset käsidesiannostelijamme sopivat niin pienille kuin suurille yrityksille.

KÄSIDESIT

Kauttamme löydät laadukkaat käsien desinfiointiaineet. Käsidesiä voidaan myös toimittaa tilauksesta riippuen, juuri se määrä mikä kulloinen menekkinne on.

Huoli terveydestä ja hyvästä käsihygieniasta ovat saaneet aikaan sen, että erilaiset käsidesit ovat tulleet jäädäkseen myös kotien ulkopuolella. Monet yritykset ovatkin ottaneet toiminnassaan huomioon sen, että käsidesiä on aina saatavilla.

Kysy lisää

KÄSIDESIANNOSTELIJAT

Kauttamme löydät laadukkaat käsidesiannostelijat. Valikoimistamme löytyy sopiva malli kuhunkin tilaan asetettujen vaatimusten mukaisesti.

Tarjoamme suurempiin tiloihin kätevää pystymallista käsidesiannostelijaa. Pienempiin tiloihin seinälle kiinnitettävä malli on myös oiva ratkaisu esimerkiksi toimistotiloihin. Kysy rohkeasti lisää, sillä laitevalikoimamme myös laajenee jatkuvasti.

Kysy lisää

Ole huoletta, me huolehdimme

Muuttuva arki on asettanut monenlaisia haasteita ja vaatimuksia, mikä on pakottanut yritykset tarkastelemaan toimintaansa uusista näkökulmista. Erilaisiin tilanteisiin on nyt myös osattava varautua aikaisempaa nopeammalla aikataululla. Tämän vuoksi Winwipes Oy haluaa varmistaa, että sinä ja kanssaihmisesi voivat matkata kohti turvallisempaa ja terveempää huomista.

Winwipes Oy auttaa valitsemaan juuri sinun tarpeisiin soveltuvan ja taloudellisesti optimoidun ratkaisun. Annostelijoiden koot ja sijainnit sekä määrät pohjautuvat asiakasvirtaan. Oikein mitoitettuna ja sijoiteltuna se maksavat itsensä takaisin, kun asiakkaat ja työntekijät pysyvät terveinä. Me huolehdimme, että yritykselläsi on aina riittävät määrät desinfiointipyyhkeitä ja annostelijoita.

Tuotteemme toimitetaan aina oikea-aikaisesti. Koska valmistamme tuotteemme kotimaassa, ei globaalien tarvikkeiden saatavuuden vaihtelu vaikuta meidän toimituksiimme.

Ota rohkeasti yhteyttä, jos sinulla on jotain kysyttävää tai haluaisit tietää enemmän Winwipes-tuotteiden ominaisuuksista, kustannuksista tai saatavuudesta.

Ota yhteyttä

Tilaa myös uutiskirjeemme.

Uutiskirjeen vastaanottajana saat kiinnostavaa tietoa Winwipes Oy:n toiminnasta, tarjouksista sekä ennakkotietoa uusista tuotteistamme. Tilaa uutiskirje nyt!