Ajankohtaista

26.01.2021

Winwipes Kauppalehden haastattelussa

Tammikuussa yrityksemme sai näyttävästi huomiota, kun Kauppalehti päätti haastatella Winwipesin toimitusjohtajaa Marko Golaa. Erityisesti Winwipesin nopeasti kasvanut suosio kiinnosti Kauppalehteä.

Uutiset

04.11.2020

Kuinka kauan koronavirus säilyy iholla aktiivisena?

Uusien tutkimustulosten valossa vaikuttaa siltä, että koronavirus voi säilyä iholla tartuttavana luultua pidempään. Tämä on huomattavasti enemmän kuin esimerkiksi muiden influenssavirusten suhteen.

Hygienia

14.10.2020

Tavaratalojätti Kärkkäinen otti desinfiointipyyhkeemme käyttöön koko ketjun voimin

Winwipesin tuotteiden suosio kasvaa vauhdilla. Kärkkäisen tavarataloketjussa ympäri Suomen otetaan käyttöön Winwipesin desinfiointipyyhkeet. Tavaratalot sijaitsevat Ylivieskassa, Lahdessa, Oulussa, Iissä ja Jyväskylässä.

Uutiset

13.10.2020

Winwipesin tuotteet herättävät kiinnostusta myös kuntien ja kaupunkien toimipisteissä

Kunnat ja kaupungit ovat kuumeisesti etsineet erilaisia ratkaisuja hyvän käsihygienian turvaamiseksi julkisissa sisätiloissa. Tästä johtuen, Winwipesin tuotteiden monipuolisuus on herättänyt kasvavaa kysyntää myös kuntatason päättäjien keskuudessa.

Uutiset

18.09.2020

Desinfiointipyyhkeemme löysivät tiensä kauppoihin, huoltoasemille, apteekkeihin sekä urheilutiloihin

On hienoa nähdä, kuinka suurella vauhdilla toimintamme laajenee. Uusia yrityksiä on tullut mukaan paljon ja kiinnostus kasvaa jatkuvasti.

Uutiset

08.09.2020

K-Citymarket Palokka otti tuotteemme käyttöönsä myös hedelmä- ja vihannesosastolle

Suosittuna ostospaikkana pidetty Palokan K-Citymarket on ottanut käyttöönsä Winwipesin desinfiointipyyheannostelijat.

Uutiset

04.09.2020

Ääneseudun Kuntokeskus ja S-market Juva liittyivät mukaan Winwipesin porukkaan

Winwipesin käyttäjäkunta laajenee vauhdilla. Tällä kertaa voimme ylpeänä esitellä kaksi uutta yrittäjää, jotka haluavat pitää asiakkaistaan erityistä huolta.

Uutiset

01.09.2020

Puhtaus ja hygienia on jokaisen oikeus

Puhtaus on puoliruokaa, kertoo sanontakin. Varsinkin näin korona-aikana, tämä pitää vielä enemmän paikkansa. Jokaisen on huolehdittava hygieniasta, oli kyseessä sitten yritys tai yksityishenkilö.

Hygienia

28.08.2020

Onnea K-supermarket Suosikki! Winwipesin käyttäjäkunta laajenee Suolahteen

Voimme ylpeänä tiedottaa, että Suolahden K-Supermarket Suosikki on ottanut käyttöönsä Winwipesin käytännöllisen ja positiivisesti huomiota herättävän lattiamallin.

Uutiset

27.08.2020

Hyvä käsihygienia ei ole vain koronavirukseen liittyvä juttu

Huoli koronaviruksen leviämisestä on muuttanut maailmaa perusteellisesti. Tämän seurauksena ihmiset ovat myös aikaisempaa valveutuneempia huolehtimaan käsihygieniastaan erityisti kodin ulkopuolella liikkuessa.

Uncategorized @fi

Tilaa myös uutiskirjeemme.

Uutiskirjeen vastaanottajana saat kiinnostavaa tietoa Winwipes Oy:n toiminnasta, tarjouksista sekä ennakkotietoa uusista tuotteistamme. Tilaa uutiskirje nyt!