Yritys

Winwipes Oy on uusi toimija, mutta sen viisi perustajajäsentä tuovat kukin omaa erityisosaamistaan yritykseen. Meillä on runsaasti kokemusta yritysmaailmasta, kemianteollisuudesta ja erityisesti desinfiointiaineiden kanssa toimimisesta. Sysäyksen liikeideaan antoi käynnissä oleva pandemia, joka ei varmasti ole viimeinen.

Olimme syvästi huolissamme kansakuntamme terveydestä ja toimintakyvystä. Kuinka taata vanhuksille arvokas vanhuus, lapsille ja nuorille koulunkäynti ja harrastukset vailla pelkoa? Kuinka antaa työssäkäyville mahdollisuus pitää talouden yhteiskunnan rattaat pyörimässä? Annetaan viruksille ja bakteereille kyytiä!

Olemme suunnitelleet tuotteemme (desinfiointipyyhkeet) ja niiden annostelijat siten, että jokaisen itsestään, lähimmäisistään, työyhteisöstään ja asiakkaistaan välittävän on niitä helppo hankkia. Me huolehdimme, että toimitukset hoituvat tarpeidenne mukaan!

Tilaa myös uutiskirjeemme.

Uutiskirjeen vastaanottajana saat kiinnostavaa tietoa Winwipes Oy:n toiminnasta, tarjouksista sekä ennakkotietoa uusista tuotteistamme. Tilaa uutiskirje nyt!