Ajankohtaista

Winwipesin tuotteet herättävät kiinnostusta myös kuntien ja kaupunkien toimipisteissä

Kunnat ja kaupungit ovat kuumeisesti etsineet erilaisia ratkaisuja hyvän käsihygienian turvaamiseksi julkisissa sisätiloissa. Tästä johtuen, Winwipesin tuotteiden monipuolisuus on herättänyt kasvavaa kysyntää myös kuntatason päättäjien keskuudessa.

Tähän saakka Winwipesin tuotevalikoimaan on saattanut törmätä pääasiassa erilaisten yritysten ja kauppojen liiketiloissa, mutta pikkuhiljaa niihin saattaa törmätä myös kuntien ja virastojen sisätiloissa. Esimerkkinä tästä mainittakoon Äänekosken kunta, joka on juuri ottanut käyttöönsä Winwipesin desinfiointipyyhkeitä monissa eri toimipisteissään.

Äänekoskelaiset ja kaupungissa vierailevat voivat nyt löytää Winwipes-tuotteitamme useissa kunnan eri toimipisteistä, kuten kaupungintalolta, kirjastosta, vanhainkodeista sekä terveyskeskuksesta. Winwipesin lattiatelineet on sijoitettu kunnan tilojen pääsisäänkäyntien luokse. Kun asukas tai muut asiakas saapuu tilaan, hän voi ottaa desinfiointipyyhkeen heti käyttöönsä. Liinaa voi pitää mukanaan koko asioinnin ajan, tai heittää lattiatelineen integroituun roskakoriin.

Ennestään Winwipesin tuotteita löytyy Äänekoskelta mm. Citymarketista ja Ääneseudun Kuntokeskuksesta.

Desinfiointiliinaa voi käyttää esimerkiksi ovien aukaisemiseen ja hissin kerrospainikkeiden painamiseen.

Yleisiin tiloihin sijoitetut desinfiointipyyhkeet vapauttavat resursseja

Siivousta ja muita puhdistustoimenpiteitä on kasvatettu koronan aikana runsaasti vanhainkodeissa ja terveyskeskuksissa. Resurssit ja aikataulut näille siivouksille ovat kuitenkin rajalliset. Winwipesin desinfiointipyyhkeiden ansiosta myös kunnan asukkaat voivat puhdistaa pintoja asioidessaan terveyskeskuksessa ja vieraillessaan riskiryhmäläisten luona vanhainkodeissa. Esimerkiksi vanhainkodeissa vieraileva voi desinfiointipyyhkeen avulla varmistaa helposti sen, että puhdistaa koskemansa pinnat heti.

Kun ajatellaan yleisiä tiloja, oli ne kunnan tiloja tai muita paikkoja, joissa ihmisiä liikkuu, Winwipesin desinfiointipyyhkeillä on todella laajat käyttömahdollisuudet. Desinfiointiliinaa voi käyttää esimerkiksi ovien aukaisemiseen ja hissin kerrospainikkeiden painamiseen. Jos käyttää rappusia, pyyhkeellä asukkaat ja asiakkaat voivat puhdistaa vaikkapa kaiteet. Tuolien käsinojien puhdistaminenkin käy käden käänteessä pyyhkeen avulla.

Kirjastoissa korona-aikana korostetaan omatoimista asiointia, joten asiakkaiden on helppo pyyhkäistä esimerkiksi lainauspääte tai tietokoneen näppäimistö Winwipesin desinfiointipyyhkeellä.

Jos olet mukana vaikuttamassa kunnan asioihin, ota rohkeasti yhteyttä meihin ja kysy lisää Winwipes-tuotteista. Voit olla meihin yhteydessä joko soittamalla, sähköpostin välityksellä tai yhteydenottolomakkeen avulla. Tarkemmat yhteystiedot löydät Ota yhteyttä -sivulta.

 

Tilaa myös uutiskirjeemme.

Uutiskirjeen vastaanottajana saat kiinnostavaa tietoa Winwipes Oy:n toiminnasta, tarjouksista sekä ennakkotietoa uusista tuotteistamme. Tilaa uutiskirje nyt!