Ajankohtaista

Onnea K-supermarket Suosikki! Winwipesin käyttäjäkunta laajenee Suolahteen

Voimme ylpeänä tiedottaa, että Suolahden K-Supermarket Suosikki on ottanut käyttöönsä Winwipesin käytännöllisen ja positiivisesti huomiota herättävän lattiamallin.

Tämä on huomionarvoinen liike kauppiaalta, koska näin hän selvästi viestittää asiakkailleen, että heidän kauppansa haluaa pitää huolen asiakkaidensa turvallisuudesta sekä mukavuudesta. Tähän liittyvä kauppiaan julkaisema Facebook-päivitys ei nimittäin jätä epäselvyyttä asiasta.

Jos olet käymässä Suolahden suunnilla, niin käy ihmeessä vierailulla myös K-Supermarket Suosikissa ja testaa samalla Winwipes-tuotteiden toimivuus. Kaikesta päätellen kauppiaan valitsema Winwipesin lattiamalli sopii hyvin kaupan tiloihin ja ihmiset ovat ottaneet sen hyvin vastaan. Tämä ei kuitenkaan ole mikään ihme, sillä kysyntää tämänkaltaiselle tuotteelle on varsinkin, kun ihmiset todella huomaavat sen toimivuuden käytännössä. Tämä on samalla myös se perimmäinen syy siihen, miksi Winwipes on alunperin syntynyt.

Winwipes lattiamalli Win1 sopiikin kuin nakutettu ruoka- ja päivittäistavarakauppojen käyttöön, koska sen yleisilme mukailee kaupoista tuttua tyyliä ja se voidaan tarvittaessa varustaa myös yrityksen omilla tarroilla. Oletuksena tuotteen mukana tulevat tarrat opastavat miellyttävällä tavalla asiakkaita käyttämään tuotetta ja palautteen perusteella he myös pitävät tuotteestamme.

Ota rohkeasti yhteyttä, jos haluat tietää enemmän Winwipes-tuotteiden ominaisuuksista, kustannuksista tai saatavuudesta. Voit olla meihin yhteydessä joko soittamalla, sähköpostin välityksellä tai yhteydenottolomakkeen avulla. Tarkemmat yhteystiedot löydät Ota yhteyttä -sivulta.

Tilaa myös uutiskirjeemme.

Uutiskirjeen vastaanottajana saat kiinnostavaa tietoa Winwipes Oy:n toiminnasta, tarjouksista sekä ennakkotietoa uusista tuotteistamme. Tilaa uutiskirje nyt!